Искаш Кола? Позвъни 0700 456 45
0
media

Renault Trafic и това, което всеки трябва да знае за него

Новото Renault Trafic Ви подканва да тръгнете на път…

С красив дизайн, динамични форми и щедри размери за още по-удобно пътуване. Благодарение на своята многофункционалност, купето отговаря и на най-специфичните изисквания за Вашето служебно или семейно пътуване. Новите технологии се грижат за сигурността Ви и предлагат гъвкави и икономични двигатели, а пътуването се превръща в удоволствие.

Този модел микробус предлага изобилие от новаторски решения за удобство при шофирането, технологиите съдействат във всеки един момент. Модерен, практичен… благодарение на новия Trafic, понятието удобство се изпълва се с цялостен смисъл.

Новият Trafic предлага множество хитри решения, които го правят един от автомобилите с най-голям товарен капацитет на пазара. На дължина той превъзхожда всички останали благодарение на системата с отвор под пътническите седалки, която осигурява допълнителни 1,2 метра и така побира предмети, дълги до 3,75 метра (4,15 м при версия L2). Системата за блокиране на лявата задна врата позволява сигурно транспортиране на още по-дълги предмети, които налагат да се шофира при отворена дясна задна врата. Кубичното товарно пространство максимално увеличава полезния обем – 5,2 m3 при модел L1 и 6 m3 при L2. Така новият Trafic Ви позволява да превозвате 3 европалета дори с версия L1. 


Безопасност: 

Защита на пътниците: предни въздушни възглавници, странични въздушни възглавници за главата и гръдния кош, предпазни колани с обтегачи и ограничители на натоварването с програмирано задържане (предни седалки), механизъм, предпазващ тялото от плъзгане напред (за седалките на водача и пътника отпред, без сгъваемата седалка и двуместната седалка отпред). 2. ABS: Антиблокираща система на спирачките с електронно разпределение на спирачното усилие (EBV), Авариен спирачен асистент (AFU) и Система за регулиране на въртящия момент на двигателя при преминаване на по-ниска предавка (MSR) 3. Eлектронна система за динамично управление на траекторията (ESP) от ново поколение с Електронна система за контрол на сцеплението (ASR) и Електронна система против недозавиване (CSV), съчетана с повишено сцепление Extended Grip и асистент за потегляне по наклон при двигателите от ново поколение. Extended Grip е функция, подпомагаща двигателя, която оптимизира двигателната способност на вашето Kangoo при тежки пътни условия (върху хлъзгава повърхност – кал, сняг, пясък...) Асистентът за потегляне по наклон е изключително ценен при стръмен път – изкачване или спускане по наклон. 4. Круиз контрол / ограничител на скоростта: С него можете да зададете постоянна или максимална скорост на движение. Контролни бутони на волана, с които можете да настроите скоростта. 5. Асистент при паркиране: радар или камера за движение на заден ход, която изпраща образа до екрана на сенника, за да улесни маневрите.



Интериор: 

Този модел Trafic е като мобилен офис, обзаведен с най-съвременните устройства и технологии. Модуларен интериор, практични и добре измислени отделения за вещи, мултимедийна система: всичко е създадено така, че да улесни работата и живота Ви в автомобила.. 
Renault Trafic предлага като опция мултимедийната система Renault R-Link с навигация, безжична телефония и и гласови команди, както и вградени Bluetooth® и USB.



В настоящото представяне на този изключителен микробус, са представени само част от многобройните му опции и възможности.

  • 08. 01. 2019
  • Коментари: 0
Коментари: 0
Няма коментари
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*