Искаш Кола? Позвъни 0700 456 45
0
media
media
media
media
media
media
media
media
media

Новият Dacia Duster в Столицата на културата 2019г.

        Както вече стана ясно, гр. Пловдив е победителят в надпреварата за „Европейска столица на културата“ за 2019 г. Концепцията, с която беше спечелена инициативата, е под наименованието „Заедно“, обединяваща хора от различните поколения, етноси, вероизповедания, различни професии и единна визия за културното развитие на града и целия Южен централен район на България. Благодарение на стратегията в Пловдив ще се развият изцяло няколко важни публични пространства, като например Тютюневите складове със своята забележителна архитектура, хълмовете и много други, преосмислени като площи за култура, спорт, отдих и забавления места. Един от проектите в града, който вече е започнал своето развитие, е едноименния занаятчийски квартал Капана като първия артистичен квартал на България.

            Освен забележителностите в града обаче има какво да се разгледа и види и в близките до него села и местности, а какво по-добро решение за достигането им би могло да има от новия Dacia Duster 4x4, който може да ви закара навсякъде? Емблематичният модел на Dacia е напълно променен – с нов дизайн, ново оборудване и изцяло актуализиран интериор. Продължавайки да бъде просторен, той остава перфектния и достъпен автомобил както за градска употреба, така и за труднопроходимите пътища и така нареченият Off Road.  Именно затова той е идеалното решение за всеки любител на пътешествията от какъвто и да било тип.

            С новият Dacia Duster 4x4 може да се насладите отблизо на градската красота и възловите места и забележителности на Пловдив. Лесен за маневриране и с олекотен вече волан, снабден с 4 камери за помощ при паркиране, той е идеален за вашата разходка в града на тепетата. Двигателят е толкова тих, че трудно бихте различили дали е бензинов или дизелов, но достатъчно пъргав, за да изпреварвате със самочувствие. Имайки предвид павираните улички на Капана, лавиращи нагоре – надолу, той определено би станал ваш най-добър приятел в опознаването му. Разходката само в Пловдив и градската му част обаче не би успяла да Ви даде реална представа за красотата на града и заобикалящите го местности, нито за универсалната употреба на Dacia Duster 4x4.

            Излизайки от Пловдив и тръгвайки на разходка към близките уникални места, можете да намерите един от най-старите манастири в България, датиращ още от XI в. - Кукленския манастир „Св. Св. Козма и Дамян“. Dacia Duster би бил ваш верен приятел в изкачването на подножието на Родопите, откривайки пред вас уникални гледки от високо над града. На 12 километра от Пловдив също може да видите една уникална забележителност – Алпийския заслон край село Храбрино – къщичката, която е кацнала на скалите, е любимо място на всички катерачи в България. Имайки предвид, че става въпрос за голям скален хребет – поредици от високи отвеси и венци, които започват от главното било на Родопите, Dacia Duster 4x4 ще ви отведе до там безпроблемно и комфортно. Продължаваме нашата разходка с още един феномен в Родопите – Еркюприя. Намира се точно в подножието на Кръстова гора по пътя от Асеновград към с. Белица. На това място природата е сътворила уникален процеп – река Белишка е прокопала твърдата скала и си е проправила път надолу. Местните хора го знаят като Еркюприя – от турски „ер“ – земя и „кюприя“ – мост, а е по-известно като „Чудните мостове“ – място, което наистина може да спре дъха ви със своята величественост и тайнственост. Предлагаме ви и едно чудесно място за разходка само на 30 км от Пловдив – екопътека „Равнища“. Тя се намира след с. Първенец и Дедево – планински път, който е осеян със прекрасни гледки и идеален за да добиете реална представа за предимствата и комфорта на новия Dacia Duster 4x4. Маршрута по пътеката ще ви отнеме около 30 минути и ще ви отведе до скалиста местност с прекрасна панорамна гледка. От там се виждат зелените родопски склонове, а небето сякаш е в ръцете ви. Надморската височина е около 1260 м, но за истинските ценители на природата и нейните дарове, тази разходка определено си заслужава.          

            След направената разходка извън Пловдив с новия Dacia Duster и след като сте се убедили в неговите качества, нека се върнем отново в градската среда. През 2019 г. в емблематичния за града Античен театър, един от най-старите в света театри, построен през 117г. сл. Христа, са организирани куп интересни събития. Към момента сградата е адаптирана за съвременния културен живот на Пловдив и в нея редовно се провеждат различни по характер спектакли за около 3500 зрители. Силно ви препоръчваме след дневната разходка да се насладите на атмосферта, която театъра предлага нощем на избрано от вас събитие.

            Ако след всичко прочетено сте решили да се възползвате от нашите идеи и съвети за вашето приключение в Пловдив и околните му забележителности, то екипът на O`rent може да ви помогне също така и с достъпна цена за наем на новия Dacia Duster 4x4. Разполагаме с два офиса в града под тепетата, като предлагаме широка гама от услуги на достъпни цени. От вас желанието, а от нас автомобила – нов, сигурен и надежден, готов да ви даде едно невероятно преживяване в Столица на културата 2019.

Коментари: 0
Няма коментари
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*