Support 24/7
Поддръжка 24 / 7За цялата страна
Phone
Бърз въпрос?Позвъни - 0700 456 45
Envelope
...или ни пиши наbooking@orent.bg

Коли под наем в София и Пловдив

Информативно: За да видите цената на ден, трябва да въведете начална и крайна дата на наем. Цената се изчислява спрямо периода на наемане.


Винаги с Вас на пътя с нашите нови автомобили!


Добре дошли в сайта на автомобилната компания Омникар рент (
Орент)!
Ние като специализиран бранд на наложилия се автомобилен лидер „ОМНИКАР”, сме тясно ориентирани в сферата на отдаване под наем на нови коли. Нашият автопарк разполага вече с над 600 превозни средства.
Притежаваме предимството да бъдем основен дилър в страната на марките Рено, Дачия и Нисан (Renault, Dacia, Nissan) и като такъв предлагаме оперативен лизинг и автомобили под наем
директно от производителя с гаранция за произхода и на възможно най-изгодните цени. 
Орент предлага нови коли под наем, като разполага с офиси в градове  София и Пловдив
За нас ще бъде удоволствие да станем част от Вашето лично пътуване, служебна командировка в страната или чужбина. За целта нашата рент а кар компания 
Орент ще Ви предложи нови коли под наем
с икономичен двигател с неограничен пробег, в пълна техническа изправност и отговарящи напълно на закона за движение по пътищата.
В
Орент имате избор да наемете кола под наем с ръчна или автоматична скоростна кутия, бензинов, дизелов или електрo двигател, както и много други допълнителни опции. А за Вашата сигурност и спокойствие, всяко превозно средство, което наемате от нас е със сключена пълна rent a car застраховка – Автокаско.
Програмите на 
Орент за оперативен лизинг са сред най-добрите на пазара. Поради непрекъснати проучвания в бранша, световната икономическа ситуация и постоянно растящите изисквания и потребности на хората, ние се концентрираме върху гъвкави предложения отговарящи на бюджетните възможностите на всеки клиент.
Чрез онлайн резервацията нашите клиенти си спестяват време и получават бързо и лесно нагледна и изчерпателна информация за всички продукти, услуги и условия за наемане. Едновременно с това получават бонус точки и преференциални цени при следващо наемане.
В
Oрент ценим Вешето доверие, пари и време, затова не спираме да се развиваме във всички посоки, да осигуряваме висококачествено обслужване на ниски цени и да изготвяме най-добрите оферти и програми за лоялни клиенти.

Екипът на Орент Ви желае приятно и безаварийно пътуване!