Търси кола под наем

Заместващи автомобили

Освен стандартното наемане на автомобил, O’ren предлага услугата ЗАМЕСТВАЩ АВТОМБИЛ. Тя може да се ползва както инцидентно, без дългосрочни ангажименти, така и с предварителен договор за абонамент, гарантиращ Ви 100% сигурност, че няма да останете без превозно средство от желания вид или размер, ако нещо се случи с Вашите превозни средства, като използвате нов автомобил от O'rent на преференциални цени.

Абонамент на услуга… При предварително сключен договор, и символичен месечен абонамент, ние можем да гарантираме 365 дни в годината наличност на превозни средства, заместващи на 100% използваният от вас транспорт.

Кога може да Ви е необходимо това?

Винаги, когато Вашият автомобил е за по-дълго сервизно обслужване, претърпял е ПТП или друг проблем, възпрепятстващ употребата му.

Възползвайки се от услугата ни ОТ ВРАТА ДО ВРАТА, на Вас ви се налага да направите само едно телефонно обаждане и да имате ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ на желания от Вас адрес.

А в случаите когато имате пътен или сервизен инцидент, можете да се възползвате освен от доставка на превозно средство до желана точка в страната.